top of page

Over ons

Hoe werken wij?
IMG_5010.jpeg
Intuïtief en liefdevol
Marijke Levelink

Ik ben Marijke, trainer, partner, ondernemer, moeder, klachtenbemiddelaar, vrouw, coach en counsellor. Ik zie het leven als een reis op weg naar heelheid. We hebben de gelegenheid te doen waarvoor we gekomen zijn, om onze essentie te leven. Voor ieder heeft dat een unieke vorm.

 

De groei die ik ervaar in deze voortdurende zoektocht, maakt dat mijn passie persoonlijke ontwikkeling is, vergroting van bewustzijn van individuen, teams en organisaties. De weg die ik zelf heb afgelegd, elke ervaring, is deel van het materiaal geworden waar ik nu mee werk.

 

De grote uitdaging is voor mij om alles dat er is in het moment te accepteren en de handelingen te vinden die daaruit voortvloeien. Dat betekent dat ook dat deel van ons dat liever niet gezien wordt aan het licht komt. Maar donker is slechts de afwezigheid van licht. Door er licht op te zetten maken we kracht en vitaliteit vrij. We laten de verhalen uit ons verleden los en worden de verhalenvertellers van ons eigen leven.

- Praktijk voor individuele counselling in Haarlem

- Mail: m.levelink@horusconsult.nl

- Tel: 06-40097867

IMG_1809.jpeg
Als het om de essentie gaat, dan ben ik wakker
Sander van Hesteren

Ik ben Sander, ondernemer, counsellor, man, docent, trainer, vader en ontwikkelaar. Ik ben opgeleid tot bioloog, tri-energetisch counsellor en systemisch adviseur. Ik heb een praktijk als coach en counsellor, ik werk als communicatietrainer en procesbegeleider met name in de zorg, en ik geef daarnaast deeltijd biologie op een middelbare school.

 

Ik loop warm voor persoonlijke ontwikkeling en groei van bewustzijn. Ik dring graag door tot de essentie van de vraag, ook als het pijn doet. De mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest. Dat heb ik ook zelf ondervonden. Dus kom maar op! Mijn werkwijze is eclectisch, ik gebruik werkvormen die zowel het lichaam, de ratio als de ziel aanspreken.

- Praktijk voor individuele counselling in Haarlem
- Mail: vanhesteren@horusconsult.nl
- Tel: 06-48548135

Diana 2 kleur_edited.jpg
Kwaliteit van aandacht
Diana Braat

Ik ben Diana, vrouw, trainer/coach, partner, moeder en procesbegeleider (psycholoog NIP). Voor mensen in organisaties verzorg ik teambegeleiding, individuele coaching en intervisie. 

 

In mijn begeleiding leg ik de nadruk op werken met plezier, leren door (zelf)reflectie en keuzes maken vanuit hoofd én hart, met je doel voor ogen. Soms is er extra aandacht nodig om weer echt plezier, autonomie, ontspanning en lef te kunnen voelen. Die aandacht geef ik graag. 

Als het op persoonlijke ontwikkeling aankomt en het vinden van je eigen weg, geloof ik in veerkracht, liefde, intuitie, ieders innerlijke wijsheid en... Big Magic."

- Verzorgt coaching en training in company

- Mail: info@nemeton.nl
- Tel: 06-52473683

IMG_1849_edited_edited.jpg
Ruimte geven aan wat is
Floor Klaassen

Ik ben Floor, ondernemer, lover, counselor, moeder, trainer, verbinder, vrouw, energetisch werker en levensgenieter.
Ik geef mijn leven vorm door mij te verdiepen in de inhoud. Hierbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie en mijn hart.

Steeds meer leef ik mijn eígen leven, steeds minder het leven dat de wereld om mij heen van mij verwacht. Ik hou van contact & verbinding, bewustwording & zingeving. Je zal mij ervaren als een onderzoeker, gevoelig voor echtheid en voor energie.

 

We zullen samen onderzoeken, via je lichaam en je adem, wat er in het hier en nu in jou aanwezig is. Niets sturen, niets wegstoppen. Ik breng je terug naar huis, in verbinding met je essentie zodat je kan gaan doen waar je voor gekomen bent. Door volledig te gaan accepteren en te zijn met álles wat er is, kun je gaan ontspannen en vanuit ontspanning (weer) gaan bewegen. Het verhogen van je bewustzijn is een noodzaak, en tevens een consequentie van ons contact.
Dit alles met mijn groot & gevoelig hart als instrument.

- Praktijk voor individuele sessies in Almere 
- Mail: floorklaassen@hotmail.com
- Tel: 06-42918757

IMG_1905.jpeg
Creatief en energiek
Lucas van Hesteren

Ik ben Lucas, muzikant, gitarist, zanger, toegepast psycholoog, man, danser en masseur (in wording). Muziek zie ik als een essentieel onderdeel van leven. Het opent, brengt beweging, geeft energie en verzachting. Muziek brengt mij speelsheid en creativiteit.

- Mail: lucasvhesteren@gmail.com

- Tel: 06-34580217

IMG_5010.jpeg
Magiër met gitaar
Fred Kosters

Ik ben Fred, muzikant, vader, zanger, man, geluidstechnicus en producent. Mijn hele leven vulde zich met muziek; zij is een verbindende factor  tussen mensen en opent harten, in elk geval mijn eigen hart.

- Muziekstudio in Oterleek: Oterleek Recordings 

- Mail: fredkosters@ziggo.nl

- Tel: 06-53213653

bottom of page