top of page

Over ons

Wat is ContactWerk?

Wij organiseren al bijna 20 jaar organiseren weekenden en workshops. We geven trainingen en individuele coaching- en counselling. Ook organiseren we stiltereizen naar de woestijn en retraites naar koude meren.

 

De basis van al onze werkvormen is contact. Contact met jezelf, je omgeving, de natuur, de ander en vooral met dat wat er in het NU in jou aanwezig is. Contact tussen je hoofd, hart en buik. Vanuit balans tussen die drie functioneer je beter, voel je je gezonder en ervaar je meer plezier.  

 

Contactwerk is er voor iedereen die de leiding over zijn of haar eigen leven wil verstevigen, die voelt dat de kwaliteit van leven voor verbetering vatbaar is en de bereidheid heeft dit op een dieper niveau te onderzoeken.

 

Alles wat wij doen gaat over Contact als middel tot veranderen. Het verbeteren van je functioneren door innerlijke groei te ontwikkelen, je bewustzijn te vergroten, en meer kwaliteit van leven te ervaren. Daarbij gaat het niet om hard werken aan jezelf maar meer om rust te vinden in wie je bent.

 

De weg naar zelfkennis is de weg naar geluk.

Zelfkennis gaat over contact maken met alles wat er is, en niets te ontkennen.

 

Minder hard werken, minder moeten en minder stress ervaren. Meer voelen, meer ontspannen, en meer in acceptatie zijn met dat wat is.

 

Leven op aarde is continu in verandering zijn. Verandering is nodig. Niet van wie je bent, maar wel van hoe je je gedraagt, wat je doet en hoe je dat doet. Als je blijft doen wat je deed blijf je krijgen wat je kreeg.

 

Hoe kun je erachter komen wie je bent en wat je wil in het leven? Daar helpen we je graag bij. We maken een innerlijke ontdekkingsreis en gaan kijken wat je belemmeringen/overtuigingen zijn die er voor zorgen dat je het gevoel hebt niet meer in charge te zijn van je eigen leven.

Alles wat je nodig hebt is een nieuwsgierigheid naar verandering en een heldere intentie. 
bottom of page