top of page
Individuele coaching

Wij, de coaches van ContactWerk, noemen ons liever counselors.
We zullen op de eerste plaats en voornamelijk de relatie die jij met jezelf hebt onderzoeken. Als 'side-effect' wordt ook je relatie met de wereld en de mensen om je heen zichtbaar.

Wij staan met beide benen stevig in het leven. Daar hebben we ons eigen persoonlijke werk voor gedaan, en dat is een proces dat eigenlijk nog steeds gaande is. Een mens is nooit af. Het leven nooit klaar. Ontwikkeling gaat altijd maar door. Er zijn steeds weer nieuwe uitdagingen om aan te groeien, zo je wilt. De kunst? Álles te omarmen wat er is en te nemen zoals het komt. 

Dit betekent niet dat je je neer hoeft te leggen bij situaties die niet goed voor je zijn, integendeel.

Het betekent dat je wat kan doen met álles wat er in je leven je pad kruist. Je kan werkelijk je eigen leven vormgeven en gaan regisseren. Ook al lijkt dat nu een onmogelijke taak. 
Daar kan een sessie je bij helpen.

Gaan onderzoeken wat van jou is, wat je wilt, wie je wilt zijn.

Je ontdoen van overbodige ballast, oude gewoonten, patronen die niet meer voor je werken.
Inzicht krijgen in je drijfveren, je angsten, je verlangens. Afscheid leren nemen van giftige relaties, pijnlijke situaties en de keuze maken op de allereerste plaats met jezelf te zijn, het daar goed te hebben in je hart, je lijf op te schonen van oud zeer, je tranen te huilen, je boosheid te adresseren, je frustratie te uiten, zodat je je opnieuw kan gaan verbinden met Essentie, jouw essentie en vandaaruit met de wereld en de mensen om je heen. 

Je leert weer in je lijf aanwezig te raken, thuis te zijn, vrede en rust te ervaren, schoonheid te zien.

Je leert je lijf weer te gebruiken als instrument, als kompas.

Je bent heel welkom voor een kennismaking en/of een intake.

De counsellors van ContactWerk zijn beschikbaar voor individuele counselling en coaching. Wij zijn allen geschoold in Tri-Energetica, en hebben vele jaren ervaring als counsellor, coach en trainer. 

 

De contactgegevens vind je HIER

Je kunt ook hieronder het formulier invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Dank! Boodschap ontvangen.

bottom of page