wo 31 mrt.

|

Hof van Axen

StilteWeek

Een 5daagse retraite om je stem diep van binnen weer te horen. Je lijf tot rust te laten komen, je te verbinden met gelijkgestemden, te bezinnen en te voelen waar het voor jou werkelijk over gaat in deze tijden van verandering.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
StilteWeek

Tijd en locatie

31 mrt. 2021 13:00 – 05 apr. 2021 14:00

Hof van Axen, Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland

Over het evenement

Dit zijn wilde tijden. 

De wereld zoals we die kenden is ten einde, de nieuwe wereld nog niet daar. We zitten in een overgangsfase, het schemergebied, de tussenwereld. De wereld valt uit elkaar, het leven wordt stiller en stiller, eentoniger, en voor sommigen juist drukker. Wat is jouw antwoord op deze veranderende situatie?

We zijn als mensen onthand, de frustratie groeit, de angst neemt toe, de verwijdering van elkaar, we moeten wat doen, wat vinden, veranderen... Maar we kunnen niets… zo lijkt het, poeh! Wij van Contactwerk geloven dat het belangrijk is dat niet alleen de wereld in proces is, maar iedereen in zichzelf het proces doormaakt van naar binnen keren. Als het niet vrijwillig is, is het wel gedwongen. Hoe is dat voor jou?

We worden allemaal teruggebracht naar onszelf. En uitgedaagd positief te blijven, licht te brengen, liefde te laten stromen & contact te voelen met essentie, met name die van jezelf. Precies hierom organiseren we deze stilteweek.

Dit is een specifieke gelegenheid te voelen hoe het met je is, ruimte te hebben om jouw zin van jouw onzin te scheiden, te aarden, richting te geven, verbinding te herstellen met je essentie, met andere mensen in de groep en met natuur.

Bovendien is het Pasen. Een prachtig moment om oude delen te laten sterven om ruimte te geven aan het nieuwe.

PROGRAMMA

  • We zullen 5 dagen & nachten samen zijn, in stilte.
  • We starten gezamenlijk de dag met yoga, meditatie & ontbijt.
  • We maken in de ochtend en einde middag een Kring. Dit zijn gelegenheden om te delen wat je bezighoudt. Voor sommigen blijkt stil zijn en daadwerkelijk niet spreken een uitdaging. Het kan confronterend zijn. Deze kring geeft ruimte om te delen en indien gewenst iets los te laten of te omarmen. De kring is een krachtige vorm om je Waarheid te delen en je bewustzijn te verruimen, een nieuwe manier van contact maken en verbinden.
  • In de middag is er tijd om in de natuur te zijn. Er is een meer (om in te zwemmen) en een prachtig bos. Er is tijd om te slapen, schrijven of wandelen. Tijd en ruimte om precies dat te doen waar je behoefte aan hebt.
  • Na het avondeten zullen we per dag inventariseren waar behoefte aan is.
  • Dit alles in een liefdevolle en veilige setting met dito begeleiding.

Weet je welkom!

DATA EN TIJDEN

31 maart 2021 t/m 5 april 2021

start: woensdag 18:00 met diner

einde: maandagmiddag 16:00 na de lunch

LOCATIE

Hof van Axen, Witteveen

KOSTEN

particulier tarief: 695 euro (incl btw)

zakelijk tarief: 795 euro (excl btw)

Dit bedrag is inclusief overnachting, eten en begeleiding

Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op.

BEGELEIDING:

Sander van Hesteren

Floor Klaassen

AANMELDING OF MEER INFO

Gebruik daarvoor de button "ik heb interesse!". 

Of stuur een mail naar: info@contactwerk.nl

Of bel met Floor 06-42918757.