top of page

do 13 apr.

|

Meeuwenveen

Persoonlijke Transformatie Dagen

Steeds verder in contact met jezelf en anderen. Een lang weekend met Contactwerk is een transformerende gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Om te vieren dat je mens bent en alles op te ruimen dat dat in de weg staat. Ditmaal met als leidend thema: een hart vol verlangen! (SCROLL VOOR INFO)

Registration is Closed
See other events
Persoonlijke Transformatie Dagen

Tijd en locatie

13 apr. 18:00 – 16 apr. 16:00

Meeuwenveen, 7971 PJ Havelte, Nederland

Over het evenement

Na 34 (!) Contactwerkweekenden gaan we onze bijeenkomsten anders noemen. ‘Persoonlijke Transformatie’ vinden we inmiddels beter passen bij wat de bijeenkomsten je brengen: de diepgaande veranderingen die we met elkaar (mee)maken en de persoonlijke, steeds unieke verbinding die je ervaart als je met ons in de groep stapt. We dragen er zorg voor dat het nieuwe de ruimte krijgt; nieuw bewustzijn, nieuwe vormen van contact, levenslust, nieuwe gewoontes, beweging en heling. Het proces is altijd verrassend. De constante kracht is Transformatie.

Wij blijven een vertrouwde, veilige context creëren waarin veranderen leuk is. En ja, soms is veranderen ook confronterend, spannend of verdrietig. Veranderen van binnen uit brengt allerlei emoties met zich mee, daar kun je je weg in vinden met ons. Op een leuke manier 😊. Wees welkom!

Over het thema: Een hart vol verlangen

Je hart weet. Je hart herkent jouw ware antwoord en jouw echte vragen. Je voelt waar je naar verlangt. Met hart en ziel. Je weet hoeveel moois er zou kunnen ontstaan, welke vooruitzichten jou aantrekken en… welke niet. Wie jij bent en wie niet. Bij iedereen manifesteert zich dat innerlijk weten op een eigen manier. Je herkent misschien de schoenen die bij jou passen, de stem die jou raakt, het werk waarvan je gelukkig wordt, de boom waartegen je wilt rusten, een handdruk, een uitdaging, een kleur. 

Je hart weet wanneer jij verbonden bent met jouw spirit. Als je je hart laat spreken en daar in alle openheid naar luistert, ontvouwt zich jouw eigen verhaal. Verder en verder. Jij bent in potentie helemaal aanwezig.

Kom die verbinding vernieuwen en verdiepen. Wat geeft jou (nu) werkelijk voldoening, plezier en ontspanning? Ontmantel belemmerende gedachten en frustraties die je in de weg zitten. Verhelder je innerlijk weten. Zodat je opnieuw volop jezelf kunt zijn en werkelijk jouw leven durft te leven.

Tijdens deze Persoonlijke Transformatiedagen verbinden we ons met de energie van de lente. De tijd van volle potenties. Wat is er in jou beschikbaar? Je hebt zoveel te bieden, waar te beginnen? Wat is een volgende cirkel om te verkennen? Wat staat er op ontluiken? Vanuit deze ‘bron’, je ‘Zelf’ of hoe je het maar noemen wilt, kun je verder stromen en vormgeven aan jouw leven.

Ontwikkel een nieuwsgierige geest, 

een hart vol compassie,

een flexibele houding,

en een aanstekelijke levenslust

Zoals in alle ContactWeekenden maken we gebruik van uiteenlopende werkvormen: Yoga, Mantra's, Meditatie, Sjamanistische rituelen, Counselling en Energetisch werk. We spelen en experimenteren met ander gedrag. 

Door het gebruik van Tri-Energetische principes maak je in een veilige context niet alleen contact met je lichaam, geest en ziel, maar ook met anderen, je (verborgen) verlangens en de natuur. Contact is het beginpunt voor verandering.

We bieden je een programma van intensieve oefeningen en inzicht in de Tri-Energetica. 

Daarbij hoort ook ontspanning, dans, stilte, mantra en feest. Het is een zeer beproefde mix, waarin we vanzelfsprekend steeds vernieuwen en verdiepen. Volgens de nieuwste inzichten is deze werkwijze helemaal hip: brain-based, mindful, in pursuit of happyness & positive psychology/resilience. We werken in een veilige groep, begeleid door 3 ervaren counselors/trainers en een muzikant.

Na afloop van dit weekend zal je

  • beter zicht hebben op jezelf in relatie tot anderen
  • meer compassie ervaren voor jezelf en anderen
  • je bewuster zijn van je eigen lichaam, je adem, je gevoel, intuïtie, behoeftes en wensen, 
  • beter voelen waar je energie van krijgt en wat je energie kost,
  • beter voelen waar de spanning (stress, verveling, emoties) in jouw lichaam zich opslaat, en hoe je die kan ontladen.
  • meer contact ervaren met jezelf; je eigen stem, beweging, gedachten, vragen en antwoorden
  • beter de richting kunnen bepalen van jouw pad,
  • meer ontzag hebben voor je eigen richtingsgevoel, veerkracht en wijsheid
  • voorbeelden hebben van je eigen kracht en die van anderen
  • de zin en de onzin wat beter kunnen onderscheiden

Nadere toelichting op de werkwijze 

We doen lichaamswerk (bio-energetische oefeningen), dans/beweging, yoga en ademhalingsoefeningen, en we zingen mantra’s (met muziek, zang en oorspronkelijke teksten). Dit alles om het denken even stil te zetten, een positieve chemie te creëren, en zo de rest van onze wijsheid en energie te benutten. 

We doen zelfreflectie- en contact-oefeningen in de groep. Je eigen inzichten tellen: je zelfkennis, je eigen motivaties, je eigen verhaal. Je bent je eigen universum. De groep ondersteunt je om je persoonlijke vragen en antwoorden te zien, je eigen waarden/waarheid ter harte te nemen, en te ervaren dat je midden in je persoonlijke ontwikkeling samen kunt zijn. We zijn tijdgenoten in een even dwaze als mooie wereld. 

We doen eenvoudige rituelen uit de sjamanistische en zen-boeddhistische traditie. Hiermee bekrachtigen we persoonlijke intenties, gezondheid, herstel en onze liefde voor de natuur.  Er is ruimte voor counsellingsessies, zowel individueel als in en met de groep. In een counsellingsessie deel je je verhaal en vind je aangrijpingspunten voor ontwikkeling. De counsellor luistert, echt en verbonden. De counsellor kan uit ervaring suggesties doen voor oefeningen waarmee je nog niet bekend bent. 

We lichten ‘de formule’ van de Tri Energetica toe, zodat je een handige kapstok hebt om ook na afloop van de bijeenkomst de verschillende oefeningen te herinneren en toe te passen. 

We begeleiden vanuit het principe van ‘shared leadership’: leiderschap met volledig gedeelde verantwoordelijkheid, een zeer hoge kwaliteit van aandacht/contact en voortdurende synergie. 

We gebruiken Stilte, als een echt instrument, waar heling plaatsvindt. In stilte is verandering, bewustwording en liefde voelbaar. Dit zijn allen Ingrediënten om wakker te worden voor de waarheid die we zijn!

We zullen zingen, dansen en vuur maken om onze intenties kracht bij te zetten.

En we vieren feest. Echt feest, omdat er echt wat te vieren valt. Vraag het elke deelnemer die al geweest is. 

Dus..... 

Je kan je lang laten afleiden door je verhaal, je verdriet, je niet weten, je onvermogen...

Je kan ook de regie terugpakken en gaan voelen, helen en loslaten.

De keus is werkelijk aan jou!

 

Praktische Zaken

 

Datum

13 t/m 16 apr 2023 

Start donderdag om 18.00 uur. 

Eindigt zondag om 16.00 uur. 

 

Locatie: Meeuwenveen, Havelte

​​

Kosten

Voor training én verblijf betaal je:

- particulier tarief: 575 euro (incl. 21% btw)

- zzp-tarief: 575 euro exclusief 21%btw

- zakelijk tarief: 775 euro (excl. 21% btw)

- studententarief: 375 euro (incl. 21% btw)

 

Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met Marijke. Laat geld niet leidend zijn, zodat we kunnen zorgen dat gebeurt wat nodig is. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen: info@contactwerk.nl. 

of door op de button te klikken en het formulier invullen.

Voor meer informatie, kun je bellen met Marijke: 0640097867. 

De groep wordt dit weekend geleid door:

- counsellors: Marijke, Diana en Sander

- muziek: Lucas 

Deel dit evenement

bottom of page