zo 12 sep.

|

Centrum de Open Ruimte

Kennismakingsdag voor Jongeren - Training voor je Leven

Ben je nieuwsgierig wat we doen? Deze middag kun je komen snuffelen, voelen, ervaren en kijken. We zullen je sfeer laten proeven, kring maken, delen en contactoefeningen doen. Je kan met vrienden of alleen komen om vrijblijvend te onderzoeken of de Training voor je Leven-2 iets voor je is.

Registration is Closed
See other events
Kennismakingsdag voor Jongeren - Training voor je Leven

Tijd en locatie

12 sep. 2021 13:00 – 17:00

Centrum de Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, ALMERE

Over het evenement

Een dag voor jongeren om te onderzoeken of het Jongerenweekend 'de Training voor je Leven-2' in november iets voor je is. Je kan vrijblijvend komen kennismaken met ons van Contactwerk, met de jongeren die al in het eerste weekend zijn geweest en komen ervaren wat zo'n weekend zo bijzonder maakt. Zij kunnen je uit eerste hand vertellen..

Of kom gewoon omdat je nieuwsgierig bent wat we doen.

Bij Contactwerk leer je de wijsheid van je lichaam weer te vertrouwen.

Bij Contactwerk is een veilige ruimte voor jou om jezelf te zijn, met ALLES wat er is. 

TRAINING VOOR JE LEVEN?

'Leer de wereld kennen door jezelf te leren kennen'. Bij de meeste opleidingen, middelbare school inclusief, leer je leren. Kennis vergaren om een vak of beroep te kunnen uitoefenen.

Maar over de omgang met jezelf, je verlangens, behoeften, idealen, jezelf in relatie tot anderen leer je weinig. Contactwerk wil juist dát centraal stellen. Deze dag kun je komen uitproberen.

Jouw antwoorden vind je van binnen. Mooie tekst. Maar hoe dan? 

Bij Contactwerk kun je leren de wijsheid van je lichaam te vertrouwen en daar uiting aan te geven. Je instinct en intuïtie zijn belangrijke instrumenten voor een wijs en vervullend leven. Maar waar leer je hoe je daar naar luistert? Hoe ga je om met je emoties? Worden wie je bent, hoe doe je dat? Hoe neem je regie over je eigen leven, en volg je je eigen spoor? Welke giften heb je uit je familie meegekregen. En welke lasten? Dat zijn zaken die ook in het tweede weekend aan de orde zullen komen. Dus als deze vragen iets bij je losmaken, neem contact op, wees nieuwsgierig en wie weet: gaat ook jouw leven zich vullen met Levenslust en Zin.

Met velen van ons is wat aan de hand, hebben een stempel gekregen. Je bent hsp, adhd, add, hebt een concentratiestoornis, angststoornis, neiging tot depressie, of wat al niet meer. Wij van contactwerk geloven niet dat je gek bent. Wij denken dat hier kwaliteiten aan ten grondslag liggen. Je hebt jouw waarheid bij te dragen, je talenten in te brengen. Maar een talent is nog geen kwaliteit. Daar moet je iets voor doen. Afstoffen, opdiepen, uitgraven, schoon poetsen, vorm geven. Jezelf vrijmaken van ballast en niet functionele patronen. Soms de rommel van generaties terug. Bij Contactwerk krijg je tools om dat te gaan doen.

Datum:

zondag 12 september 13.00 - 17.00

Locatie:

Centrum de Open Ruimte in Almere

Kosten:

10 euro per persoon

Ben je nieuwsgierig? Aarzel dan niet contact op te nemen met

Floor Klaassen 06-42918757

Sander van Hesteren 06-48548135

of mail naar info@contactwerk.nl