do 29 apr.

|

Hof van Moeder Aarde

Jongerenwknd - Training voor je Leven (1)

Verplaatste datum. Leer de wereld kennen door jezelf te leren kennen. Ervaar de wijsheid van je lichaam, benut je intuïtie, omarm je emoties en ontdek wat jouw bijdrage is aan deze wereld.

Registration is Closed
See other events
Jongerenwknd - Training voor je Leven  (1)

Tijd en locatie

29 apr. 2021 18:00 – 02 mei 2021 16:00

Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland

Over het evenement

Leer de wereld kennen door jezelf te leren kennen. Bij de meeste opleidingen, middelbare school inclusief, leer je leren. Kennis vergaren om een vak of beroep te kunnen uitoefenen.

Maar over de omgang met jezelf, je verlangens, behoeften, idealen, jezelf in relatie tot anderen leer je weinig. Contactwerk wil een jaartraining opzetten waarin juist dát centraal staat. Dit weekend is een eerste aanzet, een try-out en opzet voor meer. 

Jouw antwoorden vind je van binnen. Mooie tekst. Maar hoe dan? 

Bij Contactwerk kun je leren de wijsheid van je lichaam te vertrouwen en daar uiting aan te geven. Je instinct en intuïtie zijn belangrijke instrumenten voor een wijs en vervullend leven. Maar waar leer je hoe je daar naar luistert? Hoe ga je om met je emoties? Worden wie je bent, hoe doe je dat? Hoe neem je regie over je eigen leven, en volg je je eigen spoor? Welke giften heb je uit je familie meegekregen. En welke lasten? Dat zijn zaken die in de jaartraining aan de orde zullen komen. Dus als deze vragen iets bij je losmaken, neem contact op, wees pionier, en wie weet: kom naar ons allereerste weekend! 

Met velen van ons is wat aan de hand, hebben een stempel gekregen. Je bent hsp, adhd, add, hebt een concentratiestoornis, angststoornis, neiging tot depressie, of wat al niet meer. Wij van contactwerk geloven niet dat je gek bent. Wij denken dat hier kwaliteiten aan ten grondslag liggen. Je hebt jouw waarheid bij te dragen, je talenten in te brengen. Maar een talent is nog geen kwaliteit. Daar moet je iets voor doen. Afstoffen, opdiepen, uitgraven, schoon poetsen, vorm geven. Jezelf vrijmaken van ballast en niet functionele patronen. Soms van generaties terug. Bij contactwerk krijg je tools om dat te gaan doen.

Data:

van donderdag 29 april 2021 om 18 uur t/m zondag 2 mei om 16 uur. 

Locatie:

De Hof van Moeder Aarde in Neede

Kosten:

250 euro per persoon op basis van volpension.

Ben je nu al nieuwsgierig? Aarzel dan niet contact op te nemen met

Floor Klaassen 06-42918757

Sander van Hesteren 06-48548135

of mail naar info@contactwerk.nl