do 14 nov.

|

Hof van Axen

ContactWerkWeekend XXVIII - Adem en Voel

Adem is leven. Leven is voelen. Laat het leven toe! We doen oefeningen en inzichten uit de Tri-Energetica, incl ontspanning, dans, stilte, zang en feest. ​Volgens de nieuwste inzichten is deze werkwijze helemaal hip: brain-based, mindful, in pursuit of happyness & positive psychology / resilience.

Registration is Closed
See other events
ContactWerkWeekend XXVIII - Adem en Voel

Tijd en locatie

14 nov. 2019 18:00 – 17 nov. 2019 16:00

Hof van Axen, Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland

Over het evenement

Thema: Adem & Voel

We leggen dit ContactwerkWeekend de nadruk op precies dat wat er in het moment gebeurt. Niet het vastzetten, en inademen, maar het laten zijn, het niets doen anders dan er met je adem naar toe te gaan, rustig uit te ademen en te voelen wat er is. Precies in het moment, zonder er iets aan te veranderen. Het ruimte geven waardoor je kan ontspannen.

Ook dit weekend weer worden je conditioneringen aan het licht gebracht, ga je voelen waar je inhoudt, vasthoudt, ophoudt of uithoudt. Je gaat gewaar worden hoe je adem je stuurt, en hoe je door je adem op een andere manier te gebruiken zelf bepaalt wat gevoeld en geleefd wordt in jou. Je maakt contact met jouw Waarheid en die brengt je in Aanwezigheid. 

Bewust ademen is een activiteit die doorwerkt in je lichaam en geest, en die je verandert. Adem is leven en door meer en dieper te ademen, CO2 langer in je systeem te houden, benut je de zuurstof beter. Normaal is CO2 'slechts' een afval- of bijproduct van het in- en uitademen. Maar bij vergroting van de ademhalingscyclus, dus langzamer en dieper ademen, komt een belangrijke functie van CO2 in ons lichaam tot zijn recht: het verwijden van de vaten, en het zorgen dat de zuurstof in je cellen stroomt en niet op de rode bloedcellen blijft zitten. En zo kan bij de volgende inademing de zuurstof dieper je lichaam in en ga je als het ware je lichaam meer bewonen. Op die route kom je als vanzelf oude vastzittende pijn en patronen tegen. Opnieuw aan jou de keus ze op te ruimen, los te laten, uit te ademen.  Bewustwording is inherent. En net als ieder weekend is er ruimte voor jouw persoonlijke werk. Het vinden van antwoorden op vragen die voor jou actueel zijn, om weer een stapje dichter te komen bij je eigen essentie. 

 

Ook zullen we een podium bieden aan Stilte.

In Stilte vindt heling plaats. In stilte is de verandering, bewustwording en liefde voelbaar.

Dit zijn allen Ingrediënten om wakker te worden voor de waarheid die we zijn!

En natuurlijk zingen we weer mantra's met en van Fred.

Nieuwe locatie!

Bijzonder is dat we weer werken op de nieuwe locatie.

De Hof van Axen, bij Witteveen in Drenthe.  

Een plek voor 'aardse spiritualiteit', zoals zij zelf zeggen. Dat spreekt ons aan! Leuke bijkomstigheid is dat we een meertje in onze achtertuin hebben. Voor alle liefhebbers....

_____________________________________________

 

Praktische Zaken

 

Datum

14 t/m 17 november 2019 

Start donderdag om 18.00 uur. 

Eindigt zondag om 16.00 uur. 

 

Locatie

Het hof van Axen in Wittenveen.

Een prachtige lokatie midden in de bossen en aan de rand van een meer..

Voor foto's en meer informatie omtrent de locatie zie www.hofvanaxen.com

​​

Kosten

Voor training én verblijf betaal je:

- particulier tarief: 450 euro (incl. 21% btw)

- zakelijk tarief: 650 euro (excl. 21% btw)

- studententarief: 275 euro (incl. 21% btw)

 

Te betalen op de rekening van: 

Contactwerk NL80 TRIO 0338 5347 09

Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met Floor. Laat geld niet leidend zijn, zodat we kunnen zorgen dat gebeurt wat nodig is. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen: info@contactwerk.nl 

Voor meer informatie, kun je bellen met Floor 06-42918757. 

De groep wordt dit weekend geleid door:

- Floor, Sander, Marijke, Diana en Fred